Elongatia  este o metoda ce nu necesita interventie chirurgicala si este un proces prin care se creeaza un efect de vid sau de presiune negativa in interiorul discurilor. Un alt mecanism prin care actioneaza este elongarea ligamentelor coloanei vertebrale ce duce la deblocarea segmentelor discovertebrale si crearea de spatiu pentru marire in volum a discului.

Triton DTS® – utilizeaza tractiunea mecanica, una dintre putinele metode directe de terapie.
Tehnica de tractiune depinde de diagnostic, acuitate si toleranta individuala.

Indicatii:
  • Boli degenerative de disc
  • Compresia maduvei spinale
  • Mobilitate scazuta
Efectele tractiunii mecanice:
  • Decompresia structurilor nervoase
  • Intinderea, relaxarea si mobilizarea ligamentelor si a capsulei articulare
  • Imbunatatirea fluxului sanguine
  • Reducerea inflamatiilor
  • Cresterea tolerantei la efort

Masa Triton 6M  este solutia perfecta pentru proceduri de elongatie in cazul tratamentului afectiunilor spinale, cervicale si lombare

Fata de multe alte dispozitive medicale asemanatoare, masa de elongatie Triton DTS aduce un plus de siguranta in tratarea pacientilor, prin acuratetea procedurilor, fara ca mecanismul de tractiune sa sara din unghiuri si sa cauzeze disconfort. Procedurile se fac intr-o forma continua sau intermitenta, inclinata, in decubit dorsal, lateral sau sezut. Indiferent ca ne aflam intr-o procedura de elongare a zonei cervicale, toracale, lombare sau sacrale, pacientul trebuie sa se simta comod, sa nu acuze dureri. Mesele Triton DTS au 5 proceduri unice de tractiune, presetate, si se fac in progresie usoara

In urma cercetarilor efectuate, rezultatele medicale in cazul herniilor cervicale sunt de pana la 90% in inbunatatirea starii de bine a pacientului si 70% in cazul celor cu probleme toracale si lombare..

Elongatia, alaturi de mobilizare , fizioterapie , kinetoterapie ,masaj sau tecar constituie solutia optima, noninvaziva  in cazul tratamentului afectiuniler spinale , cervicale si lombare .

Clinica FIZIOLIFE Câmpineanca este locul unde se efectueaza cu succes aceasta procedura!