Slider image

Slider image

Slider image

-terapia TECAR (Transfer Energetic Capacitiv si Rezistiv)- metoda terapeutica noninvaziva, dezvoltata si folosita cu succes in procesul de prevenire a leziunilor si a bolilor inflamatorii, in special in reabilitarea musculara, a tendoanelor si in patologii osteoarticulare.

-ofera rezultate extraordinare asupra corpului umamn, fiind o tehnologie de ultima generatie care stimuleaza autovindecarea

-poate fi folosita atat pe acut cat si pe cronic, rezultatele observandu-se de la prima sedinta

-se poate aplica imediat dupa trauma sau in faza acuta a unui proces inflamatorii

-solicita puternic mecanismele celulare si mareste activarea proceselor naturale de autoreparare si antiinflamatorii, ajungand in straturile profunde.

-se efectueaza prin intermediul unui aparat care functioneaza folosind curenti de inalta frecventa, insesizabili pacientului, care intra in tesut si se transforma in caldura. Folosind frecvente diferite se poate actiona asupra structurilor superficiale cat si profunde.

-este indicata in particular patologiilor sistemului osteo-mio-articular, spasme muscular, mialgii, puncte trigger, lombalgii, tendinite, fasciite, bursite, patologii osteocondrale, contracture, intinderi muscular, coxartroza, pinteni calcaneeni, nevralgii diverse, pseudartroze, etc

Efecte:

  • analgezic si antiinflamator, drenaj limfatic—optimizeaza absorbtia, impingerea, resorbtia,  reechilibreaza tulburarile enzimatice ale adipocitelor,  accelereaza metabolismul ultra-structural al celulelor,   oxigenarea sangelui, marirea viteze fluxului sanguine, drenarea stazelor hemolimfatice, tonifierea peretilor vasculari
  • relaxarea musculara – la nivelul muscularturii cu tonus crescut, terapia prin radiofracventa, produce relaxare musculara imediata – efect bazat pe vasodilatatie care apare chiar de la inceputul terapiei.
  • regenerarea si vindecarea accelerata a tesutului – se obtine datorita imbunatatirii metabolismului celular a cresterii cantitatii de energie la acest nivel, asociat cu resorbtia rapida a edemelor si hematoamelor post trauma. 

-terapiaTECAR  joaca un rol foarte important si in obtinerea performantelor sportive, ajutand sportivul in recuperarea dupa un efort intens, o competitie, accelerand destinderea musculara si repunand mult mai repede in functiune structura biomecanica pentru a reda  tonicitatea musculara.

– se adreseaza si persoanelor care au probleme cu tesutul adipos. Energia tecar ajuta la remodelarea  zonelor dificile precum abdomenul, celulita moale sau chiar celulita fibroasa si faciliteaza reedecarea tuturor tipurilor de celulita, a depozitelor de grasine si a retentiilor de apa , actionand prin efect diatermic si circulator. Are actiune antialgica, in celulita fibroasa, indepartand aderentele cu o hipertonie localizata.